Dynamisch de dag door met Flow Active

Wat een rolstoel goed maakt, bepaal jij als gebruiker. Een goede rolstoel helpt je de dag door en zorgt dat jij meer gedaan krijgt en meer energie hebt. Dat is belangrijk, niet alleen thuis, maar ook op je werk. Zowel de rugleuning als de zitting van de Flow Active kun je onafhankelijk van elkaar gemakkelijk zelf aanpassen terwijl je in de rolstoel zit.

Wil jij je prestaties in je dagelijks leven verbeteren én meer energie overhouden? Dan biedt de ergo-dynamische Flow Active uitkomst.

De voordelen van de Flow Active rolstoel

  • Unieke hoekverstelling van rugleuning en zitting;
  • Dynamische zithouding;
  • Comfortabel en rustig rijden dankzij de uitstekende schokabsorptie;
  • Geïntegreerde antikiep-beveiliging in het frame;
  • Combinaties met elektrische aandrijving zijn mogelijk;
  • Volledig op maat gemaakt
  • Volop energie aan het eind van de dag!

Unieke zithoekverstelling

Het belangrijkste kenmerk van de Flow Active is de unieke zithoekverstelling. Hierdoor kun je gedurende de dag moeiteloos van houding wisselen, verder reiken en actievere handelingen uitvoeren. Wil je bijvoorbeeld thuis net wat makkelijker bij het keukenkastje kunnen komen of in een actieve houding aan je werktafel of bureau zitten? Dan kun je met één simpele handeling de rugleuning en/of zitting van je Flow Active aanpassen. Dit betekent dat jij je niet langer hoeft aan te passen aan de standen van je rolstoel, met alle ongemakken van dien, maar dat jij jouw rolstoel kunt aanpassen aan hoe jij op dat moment wilt zitten.

De flow active vergroot je bewegingsvrijheid

Door de instelbaarheid kan je de Flow-rolstoel optimaal aanpassen aan jouw lichaam, maar ook aan je activiteiten. Of het nu gaat om kinderkopjes in de binnenstad, een handbike, of heuvelop en heuvelaf; je flow zitsysteem beweegt mee. Door de uitstekende schokabsorptie van het flow-zitsysteem en traploos instelbare balansinstelling rijd je bovendien comfortabel en pijnloos. Lees onder flow- zitsysteem alles over de instel- en verstelmogelijkheden.

De fraai geïntegreerde antikiep-beveiliging in het frame laat je elk moment kiezen of je liever de veiligheid van de antikiep, of de bewegingsvrijheid zonder nodig hebt.

Breder inzetbaar met Flow Active

Door te kiezen voor de Flow Active kan je gemakkelijker meebewegen met je werkomgeving. Het wisselen van taken of werkplek wordt eenvoudiger, omdat je diverse houdingen kunt aannemen en deze op elk moment kan wisselen.

Wellicht nog belangrijker is dat je aan het eind van de dag dankzij de Flow Active volop energie hebt voor andere leuke dingen. Denk je dat de Flow Active iets voor jou is?

Specificaties
Flow Active rolstoel

Gewicht
Maximale belasting 120* kg
*160 kg met versterkt frame
Zitbreedte
36,5 cm – 51,5 cm (in stappen van 2,5 cm)
Vervoergewicht
7,8 kg
Zitdiepte
35 cm – 50,0 cm (in stappen van 2,5 cm)
Zithoogte
Voor: 45,0 cm – 62,0 cm
Achter 44,0 cm – 59,0 cm
Rughoogte
35,0 cm – 50,0 cm (in stappen van 5 cm )

Alternatieve modellen

De Flow Active is een allrounder die voor veel van je dagelijkse taken klaarstaat. Wil je graag een verstelbare rugleuning, maar vind je de verstelbare zithoek minder belangrijk, dan is mogelijk de iets lichtere Flow Original meer geschikt.

Wil je de beensteun kunnen afnemen of wegdraaien of wil je de mogelijkheid om binnenshuis gemakkelijker te kunnen trippelen, dan adviseren wij de Flow Relax.

Onze modellen