De beste rolstoel, perfect op maat

Rolstoelen van O4 Wheelchairs zijn sportieve, eigentijdse rolstoelen met een extreem stevig aluminium gebogen frame. Voor de zelfstandige gebruiker die actief en intensief leeft, bieden onze organisch gevormde rolstoelen tal van instellingsmogelijkheden. De krachtige combinatie zorgt voor een hoog zitcomfort, uitstekende rijeigenschappen.

Geef je lichaam Flow

Gewrichten, zenuwbanen, organen; ze worden tijdens het zitten in een positie geduwd die tot uiteenlopende klachten kan leiden. We doen ons lichaam duidelijk geen plezier met een statische zithouding. Maak kennis met Flow van O4: De verstelbare rolstoel. De dynamiek van Flow laat energie stromen en geeft je lichaam de flow die het nodig heeft.

De rolstoel voor een actief leven

Onze FLOW-rolstoelen zijn ontworpen en gemaakt voor mensen met een lichamelijke of energetische beperking die hun leven actief willen inrichten. De rolstoelen stimuleren een zo optimaal mogelijke zithouding bij gebruikers met een neurologisch ziektebeeld, verlamming van welke aard dan ook, leeftijdgerelateerde mobiliteitsbeperkingen, verhoogde pijnklachten, beschadigingen aan gewrichten en ledematen of amputaties.

De stabiele en wendbare rolstoel

Als gebruiker kun je de perfecte balans vinden tussen wendbaarheid en stabiliteit dankzij het Flow Seat System. De zitting is traploos ten opzichte van het frame in te stellen. Het comfort van de ergonomisch zitting wordt extra versterkt door de rughoekverstelling; deze kun je op ieder gewenst moment verstellen om de zithouding aan te passen.

Onze rolstoelen voldoen aan de Europese normen

Al onze rolstoelen voldoen aan de Europese normen DIN en ISO 12183:1999, DIN en ISO 12182:1999, NEN-1041 en ISO 7176-15. Daarnaast voldoen O4 rolstoelen aan de essentiële eisen voor medische hulpmiddelen 93/42/CCE(of EWG/EEC). De rolstoel is crashtest-veilig bevonden en voldoet aan ISO 7176-19 voor vervoer in bijvoorbeeld taxibusjes met je gefixeerde rolstoel als zitplaats.

Een greep uit onze combinaties