Samen creëren wij de ultieme aangepaste rolstoel voor jou.

Een kleine aanpassing kan een groot verschil maken. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Elk lichaam is uniek, elk type mobiliteitsbeperking vraagt om specifieke oplossingen. Met ons Flow-assortiment en het unieke Flow Seat System kunnen we voor heel veel wensen een oplossing bieden. Maar wanneer het bijzonder wordt, laten we ons graag uitdagen. Omdat we de volledige engineering en productie in eigen fabriek realiseren, gaan wij van O4 Wheelchairs geen uitdaging uit de weg. Wat wil je kunnen?

Vanaf onze oprichting in 2004 hebben we al heel veel mensen mobiel mogen maken. Waar de meeste andere rolstoelleveranciers geen oplossing konden of wilden bieden, pakten we aan, zoals een rolstoel die geschikt is gemaakt voor postbezorging. Wijken jouw wensen af van de beschikbare opties op onze rolstoelen? Wij luisteren naar jouw wensen, analyseren het eventuele risico en leveren de aangepaste rolstoel die voldoet aan jouw behoeften. Op aanvraag ontwikkelen en bouwen we een aangepaste versie, waarbij we het ingenieuze FLOW concept als basis gebruiken. Onze ontwerpers en makers creëren met aandacht en precisie de beste oplossing.

Help jezelf én je werkgever

Natuurlijk zijn er verschillende financieringsmogelijkheden om je nieuwe rolstoel te bekostigen. Maar in het geval van een speciale rolstoel waarmee jij je werk (weer) kunt uitvoeren, is het ook heel goed mogelijk dat UWV of een directe werkgever (een deel van) de investering wil dragen. Dat is een win-winsituatie, want daarmee ben jij én je werkgever vooruit geholpen.

Onze modellen