Kom proefzitten

Wij begrijpen als geen ander dat het Particulier aanschaffen van een rolstoel een belangrijke beslissing is. Je wilt immers weten hoe de rolstoel rijdt en hoe je erin zit voordat je tot aankoop overgaat. Daarom nodigen wij je graag uit om onze rolstoelen vrijblijvend uit te proberen in ons O4 Experience Center in Varsseveld. We hebben diverse demo-rolstoelen voor je klaarstaan die je bij ons in Varsseveld kunt uitproberen.

Je hebt de keus uit drie verschillende manieren van financiering om een rolstoel van O4 te bekostigen.

  • Aanschaf middels volledige zelfbekostiging
  • Aanschaf middels een Persoons Gebonden Budget (PGB)
  • Aanschaf middels de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)

Let op:

Op het moment dat u ervoor kiest een rolstoel aan te vragen via de WMO zal dit ten aller tijde eerst via de gecontracteerde dealer van betreffende Gemeente dienen te verlopen.

Het traject  voor aanvraag bij O4 Wheelchairs zal pas opgestart gaan worden als wij van O4 een verzoek tot passing krijgen van de gecontracteerde dealer van uw Gemeente.

Betreffende dealer krijgt hiervoor een opdracht van de Gemeente om u te voorzien van een mobiliteitshulpmiddel in dit geval een rolstoel.

Dat wil nog niet automatisch zeggen dat u ook een O4 rolstoel verstrekt gaat krijgen vanuit de Gemeente.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

In ons Experience Center hebben we van alle modellen een rolstoel staan waarin je een proefrit kunt maken. Zo weet je zeker dat je een rolstoel koopt die bij je past en waarin je je comfortabel voelt. Daarnaast kun je in ons Experience Center kennismaken met onze meetapparatuur, accessoires en vakkundige mensen.