Win-Win met elektrische aandrijving

Wij maken handbewogen rolstoelen. En hoewel de trend van elektrisch rijden ook in de rolstoelenwereld is doorgedrongen, blijven we fan van handbewogen rolstoelen. En dat heeft een belangrijke reden: we willen dat onze gebruikers fysiek actief blijven voor zover ze dat kunnen. Bovendien blijft de handbewogen rolstoel voor intern gebruik de absolute winnaar vanwege gewicht en wendbaarheid.

Met de combinatie van een handbewogen rolstoel en koppelbare elektrische aandrijving heb je echt het beste van twee werelden. Je gaat ‘Handbewogen’ waar dat kan en koppelt vervolgens je electrische aandrijving aan om verder te komen met meer snelheid.

Koppelbaar met meerdere merken

Welk merk of type elektrische ondersteuning/aandrijving je ook wilt aankoppelen: We bereiden je O4 rolstoel er op voor. Zo kun je vertrouwen op een krachtig samenspel van jouw rolstoel met een electrische ondersteuning/aandrijving. De solide constructie van het Flow-frame in combinatie met de schokdemping van onze zitting is de perfecte basis voor buitengebruik, ook bij hogere snelheden.