Maak kennis met onze frametypen

Wat een rolstoel goed maakt, bepaal jij als gebruiker. Een goede rolstoel ondersteund en helpt je de hele dag door, en zorgt er tevens voor dat jij meer gedaan krijgt met minder inspanning waardoor je aan het einde van de dag meer energie overhoud. Dat is belangrijk, niet alleen thuis, maar ook op je werk. Bij O4 Wheelchairs begrijpen we dat iedereen unieke behoeften en voorkeuren heeft als het gaat om hun rolstoel. Door gebruik te maken van drie verschillende Frames en drie verschillende Seats die onderling kunnen worden gecombineerd is het mogelijk om op basis van jouw wensen de perfecte rolstoel samen te stellen. De drie Frames waarmee de rolstoel samengesteld kan worden zijn de FLOW, FLOW MONO, en de FLOW EASY.

FLOW

Het FLOW-frame is een zeer stijf frame en biedt hierdoor uitstekende stabiliteit. Hij is uitgevoerd met een vaste voetplaat, die een optimale ondersteuning biedt voor je voeten. Bovendien kan indien gewenst de voetplaat handig worden opgeklapt wanneer dat nodig is, voor maximale veelzijdigheid en gebruiksgemak.

Specificaties:

  • Gewicht: maximale belasting 120 kg
  • Verkrijgbaar in 3 framelengtes: 34 cm, 40 cm (meest gebruikt), 45 cm
  • Geïntegreerde antikiepsteunen in het frame

FLOW Mono

Het FLOW Mono-frame heeft een stabiele frameconstructie met geoptimaliseerd gewicht. Dit frametype is door het enkel buisontwerp aangenaam lichtrijdend. Dat zorgt voor veel rijplezier. In combinatie met het ergonomische Flow Seat System biedt dit frame een zeer hoog zitcomfort. Wij adviseren om dit frame te combineren met een vaste voetplaat voor optimale ondersteuning en stabiliteit.

Specificaties:

  • Gewicht: maximale belasting 100 kg
  • Verkrijgbaar in 3 framelengtes: 34 cm, 40 cm (meest gebruikt), 45 cm
  • Geïntegreerde antikiepsteunen
  • Het FLOW Mono-frame is niet uit te voeren met taxifixatie en montage van een Handbike.

FLOW Easy

Fysieke ontspanning en pijnvrij mobiel blijven. Dat is wat je graag wilt in jouw rolstoel. Dat is precies wat ons FLOW Easy frame jou biedt. Niet langer voel jij je ongemakkelijk in jouw rolstoel. Met de optie van standaard of comfort beensteunen die gemakkelijk wegdraaibaar en afneembaar zijn, zorgt dit frame voor zowel functionaliteit als comfort.  Zo vergroot je je dagelijkse mogelijkheden en kun je meer activiteiten ondernemen.

Specificaties:

  • Gewicht: maximale belasting 120 kg
  • Verkrijgbaar in 3 framelengtes: 34 cm, 40 cm (meest gebruikt), 45 cm
  • Geïntegreerde antikiepsteunen

FLOW Custom

Voor gebruikers die op zoek zijn naar echt gepersonaliseerde oplossingen, biedt O4 Wheelchairs speciale op maat gemaakte opties. Ons deskundige team zal nauw met je samenwerken om ervoor te zorgen dat na het opmeten van de noodzakelijke maten en de gewenste specificaties een exact op jouw wensen gebaseerde maatwerk rolstoel gefabriceerd gaat worden.