Over

O4 Wheelchairs

O4 Wheelchairs.
Fit forward.

Een rolstoel is pas echt een hulpmiddel als het je optimaal helpt om je lichaam zo vitaal mogelijk te houden terwijl je actief aan het leven deelneemt. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar ergotherapeuten en andere gezondheidsdeskundigen zijn het al tijden met elkaar eens: Zitten is het nieuwe roken. Het menselijk lichaam is nu eenmaal niet ontworpen om lang te zitten, maar zeker niet om lang stíl te zitten.

Precies dat was 20 jaar geleden de reden voor Stef Beumer, oprichter van O4 Wheelchairs, om zijn enorme ervaring te gebruiken voor het ontwerpen van een revolutionair zitsysteem. Een systeem dat ‘dynamisch zitten’ mogelijk maakt en dat al honderden ambassadeurs opleverde in die afgelopen decennia.

2004

opgericht

50+

Jaar ervaring

3

Hoogwaardige
basismodellen

2000+

Tevreden
Klanten

Onze vier pijlers

Lage Rolweerstand

Hoge ergonomie en instelbaarheid

Lage zitdruk

Hoge schokabsorptie

Made in Holland

O4 Wheelchairs. Een op en top Nederlandse ontwerper en fabrikant van manuele rolstoelen in het Achterhoekse Varsseveld. Met een gedreven team van vakmensen en een schat aan kennis worden in de fabriek van O4 dagelijks hoogwaardige FLOW rolstoelen op exacte klantspecificatie gefabriceerd.

Naast onze eigen FLOW rolstoelserie ontwikkelen en produceren we specials en maatwerk in mobiliteitsoplossingen voor ontwerpers, fabrikanten en andere opdrachtgevers.

O4 Wheelchairs is onderdeel van de Pezy Group, innovatieve experts in productontwikkeling.

Laat je stoel géén beperking zijn

Het aanbod in rolstoelen is groot. Hoe kies je daaruit de stoel die het best bij je past? Héb je überhaupt keuze of wordt er voor jou gekozen? Wanneer je een actief leven wilt leiden, dan moet je voor jezelf en je lichaam kiezen. Waarbij je rolstoel een actieve en ondersteunende rol kan spelen: een statische zithouding geeft je bijwerkingen en blessures die je simpelweg kunt voorkomen. O4 Flow is de enige rolstoel die jou én je zitpositie in beweging houdt. Zo kun je de dag beter volhouden met meer energie.

Onze partners