Neem gerust

Contact op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Heb je vragen over onze producten of wil je om een andere reden contact met ons opnemen? Wij horen graag van je! Gebruik het formulier hierboven, dan reageren we zo snel mogelijk op je bericht.

Voor algemene vragen kun je je richten tot info@o4wheelchairs.com.
Voor de afdeling verkoop kun je rechtstreeks mailen naar sales@o4wheelchairs.com.

Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar. Wanneer je graag advies wilt per telefoon, is het handig om een afspraak te plannen, zodat we ruim de tijd voor je kunnen nemen. Ons telefoonnummer is 0315-396900.

Wij kijken ernaar uit om van je te horen!

Hilke & Simone namens
het team van O4 Wheelchairs

Dit is O4 Wheelchairs

O4 Wheelchairs. Een op en top Nederlandse ontwerper en fabrikant van manuele rolstoelen in het Achterhoekse Varsseveld. Met een gedreven team van vakmensen en een schat aan kennis worden in de fabriek van O4 dagelijks hoogwaardige FLOW rolstoelen op exacte klantspecificatie gefabriceerd.

2004

Opgericht

50+

Jaar ervaring

4

Hoogwaardige
basismodellen

2000+

Tevreden
klanten

Nieuws

Anet gelukkige winnaar van de FLOW

10-10-2023

De grote glimlach bewijst het: Anet is blij met haar splinternieuwe O4 FLOW rolstoel op maat! Uit de vele inzendingen werd haar naam getrokken en we zijn blij dat onze stoel heel goed terechtkomt bij Anet.

O4 viert vernieuwing met winactie (Gesloten)

25-06-2023

Hoewel het misschien wat rustig leek de afgelopen maanden, hebben we allesbehalve stil gezeten in Varsseveld. We hebben de tijd genomen om naar de markt en onszelf te kijken en stappen te zetten in onze profilering en uitstraling. We spraken met gebruikers, met samenwerkingspartners, met branchegenoten, met therapeuten… De inzichten hebben we verzameld en toegepast in een fris nieuw design en een klinkende belofte: Fit Forward.

10 Mooiste toegankelijke natuurgebieden en -routes van Nederland

23-06-2023

Net als ieder ander wil je er graag op uit in de herfst. Wat het jou wel lastig – zo niet onmogelijk - maakt zijn slecht begaanbare paden. Waar vind je goed begaanbare natuurgebieden in Nederland? Met behulp van Support Magazine en Wheelchair Mafia vroeg 04 Wheelchairs het aan de gebruikers zelf. Wij maakten een top 10 uit alle reacties, en geven meer tips!

O4 Wheelchairs bij Ergotherapie Jaarcongres

06-10-2022

Op zaterdag 8 oktober is O4 Wheelchairs aanwezig op het Ergotherapie Jaarcongres om in gesprek te gaan met ergotherapeuten.

Hoe krijg ik de juiste rolstoel vergoed vanuit de Wmo?

23-09-2022

Je weet precies welke rolstoel je nodig hebt. Maar hoe regel je zo soepel mogelijk de aanvraag voor vergoeding vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)? Hoogstwaarschijnlijk heb je (helaas) zelf ervaren hoe lastig en tijdrovend dat kan zijn. Hier vind je informatie om jou een hart onder de riem te steken, alsmede drie tips om zoveel mogelijk het heft in eigen handen te nemen.

Eén quotum Participatiewet? Overheid; ga eens ondernemen!

12-09-2022

Mensen met een beperking die een baan krijgen bij een bedrijf, tellen voortaan ook mee voor het quotum dat de overheid zich had opgelegd, als het aan staatssecretaris Tamara van Ark ligt. De gezamenlijke doelstelling van 125.000 banen blijft staan en de overheid mag niet achteroverleunen. Mijn eerste gedachte? Dit is echt een heel slecht idee.