De
rolstoel
voor MS

Bij O4 Wheelchairs zijn we vastberaden om mensen met mobiliteitsuitdagingen te helpen om een actiever en gezonder leven te leiden. Dit geldt ook voor mensen met Multiple Sclerose. Onze rolstoelen sluiten perfect aan op de unieke behoeften en uitdagingen van mensen met MS.

Vanaf nu is zitten dynamisch

Voor mensen met MS is het leiden van een zo actief mogelijk leven extra belangrijk om de spierkracht en mobiliteit te behouden. Daarbij kan beweging ook helpen bij het verminderen van symptomen zoals spierzwakte en vermoeidheid. Onze actieve rolstoelen helpen bij het in stand houden van zo’n actieve levensstijl.

De kracht van in- en verstelbaarheid

Allereerst zijn onze rolstoelen voorzien van geavanceerde dempingssystemen, waardoor schokken en trillingen tijdens het rijden worden verminderd. Dit draagt bij aan een verminderde vermoeidheid en een beter comfort tijdens langdurig gebruik. Daarnaast bieden onze rolstoelen tal van aanpassingsmogelijkheden om te voldoen aan de specifieke behoeften van mensen met MS. Van verstelbare zitposities tot aanpasbare armleuningen en voetsteunen. Op deze manier kan de rolstoel volledig worden afgestemd op jouw lichaam.

Blijven bewegen met rolstoel voor MS

Een rolstoel van O4 biedt mensen met MS de mogelijkheid om actief te blijven en zich vrij te bewegen, ondanks hun fysieke beperkingen. Deze rolstoel is veel meer dan alleen een functioneel hulpmiddel; het is een tool die je in staat stelt om deel te nemen aan het dagelijks leven en een actieve levensstijl te behouden. Laat je rolstoel geen beperking zijn en kies voor een O4 flow Wheelchair.

Uitproberen welke Flow het beste bij jou past? Kom proefzitten!

Wij begrijpen als geen ander dat het maken van de juiste keuze voor een type rolstoel een belangrijke beslissing is. Je wilt immers weten hoe de rolstoel rijdt en hoe je erin zit voordat je een weloverwogen besluit neemt. Daarom nodigen wij je graag uit om onze rolstoelen vrijblijvend uit te proberen in ons O4 Experience Center in Varsseveld. We hebben diverse demo-rolstoelen voor je klaarstaan die je bij ons in Varsseveld kunt uitproberen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.