De
Verstelbare
Rolstoel

De beste rolstoel, perfect op maat
Bij O4 Wheelchairs geloven we in de kracht van maatwerk. Ieder lichaam is uniek en verdient een speciale rolstoel die perfect past. Met onze op maat gemaakte én verstelbare rolstoelen ben je zeker van een rolstoel die voldoet aan jouw specifieke behoeften.

Vanaf nu is zitten dynamisch

De stoelen van O4 zijn zó ontworpen dat je je zitpositie op ieder moment kunt verstellen, zelfs tijdens het rijden. Dynamisch zitten noemen we dat. Iets pakken wat op de kast ligt? Met een soepele beweging richt je jezelf op. Een actieve houding om te schrijven? In een handomdraai kies je een actieve zitpositie. Even achteroverleunen? Flow beweegt met je mee. En het is precies die beweeglijkheid die ervoor zorgt dat je meer energie en soepelheid ervaart aan het eind van de dag.

De kracht van in- en verstelbaarheid

Onze rolstoelen bieden een scala aan verstelbare functies, waaronder de zitting, rugleuning, armsteunen en voetsteunen. Dit stelt je in staat om je houding aan te passen, drukpunten te verminderen en je comfort te optimaliseren gedurende de hele dag. Je hoeft je niet langer aan te passen aan de standen van je rolstoel, met alle ongemakken van dien, maar kan jouw rolstoel aanpassen aan hoe jij op dat moment wilt zitten. Of je nu een actief leven leidt of gewoon thuis wilt ontspannen, dankzij de op maat gemaakte rolstoelen van O4 heb je altijd de volledige controle over je houding en comfort.

Uitproberen welke Flow het beste bij jou past? Kom proefzitten!

Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een rolstoel een belangrijke beslissing is. Je wilt immers weten hoe de rolstoel rijdt en hoe je erin zit voordat je tot aankoop overgaat. Daarom nodigen wij je graag uit om onze rolstoelen vrijblijvend uit te proberen in ons O4 Experience Center in Varsseveld. We hebben diverse demo-rolstoelen voor je klaarstaan die je kunt lenen om uitvoerig te testen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
This website is protected by reCAPTCHA and by Google Privacy Policy and Terms of Service are applicable.