O4 Wheelchairs introduceert Flow serie op REHACARE

Na twee jaar afwezigheid door corona is er eindelijk weer een REHACARE in Düsseldorf. Na een recente overname maakt O4 Wheelchairs van de gelegenheid gebruik om op de beurs de Flow-serie te presenteren.

De Flow Serie is de nieuwe rolstoelserie van O4 Wheelchairs. De reeks bestaat uit vier modellen en is speciaal ontwikkeld voor mensen met energieverlies, veroorzaakt door EDS, MS, POTS en andere spierziekten. Bij deze aandoeningen gaat het onder andere om de combinatie van uitval van de benen en het verlies van energie. Flow staat voor het bewegen in de stoel. Met ons unieke Flow zitsysteem kun je de hele dag door van positie wisselen, zonder uit je stoel te hoeven. De Flow Serie is ontwikkeld met de jarenlange kennis en ervaring van het O4-team.

Kennismaken
Rolstoelgebruikers, dealers en zorgprofessionals kunnen zich van 14 t/m 17 september uitgebreid en geheel vrijblijvend op de beurs laten informeren over de Flow-serie én natuurlijk kennismaken met ons team. Onze medewerkers laten graag zien waar wij voor staan en welke mogelijkheden er zijn. Ook is het mogelijk om de rolstoelen in alle rust zelf te ervaren.

Over REHACARE
Al meer dan dertig jaar is REHACARE de belangrijkste beurs op het gebied van revalidatie, preventie en integratie. Dit jaar presenteren meer dan 600 nationale en internationale exposanten een combinatie van productdemonstraties en complexe systeemoplossingen. Daarnaast is er een breed informatief aanbod in de vorm van speciale themaparken, seminars en workshops. Ga voor meer informatie naar www.rehacare.com.

Bezoek ons!
Meer weten over onze innovaties of onze rolstoelmodellen? Of ben je benieuwd naar onze webshop? Breng dan van 14 t/m 17 september een bezoek aan onze stand (hal 6, stand C54) op REHACARE in Düsseldorf. Ben je niet in de gelegenheid om ons op de beurs te bezoeken? Of heb je vragen naar aanleiding van je bezoek aan onze stand? Neem dan contact met ons op.