O4 Wheelchairs aanwezig op Support (15 t/m 18 juni 2022)

Van 15 t/m 18 juni 2022 vindt in de Jaarsbeurs Utrecht “Support” plaats. Als O4 Wheelchairs hebben wij hier onze eigen stand en zijn wij alle dagen aanwezig om jou te voorzien van alle informatie over onze rolstoelen, is het mogelijk om onze rolstoelen te proberen én kan je een afspraak maken voor een passing.

Voor mensen met een bewegingsbeperking is het nog altijd lastig om volwaardig mee te kunnen doen in onze maatschappij. Daarom streeft Support naar een inclusieve samenleving. Dit is hét event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professional.
Als O4 Wheelchairs kunnen wij niet wachten om eindelijk weer aanwezig te zijn op dit event. Onze rolstoeladviseurs nemen graag de tijd om jou te voorzien van een uitgebreid en persoonlijk advies.

Passingen

Bij onze stand hebben wij iedere dag 6 tijdstippen ingepland voor een passing. Wij nemen passingsapparatuur mee naar Utrecht, zodat we een O4 rolstoel aan kunnen meten die perfect bij jouw lichaam en wensen past.

De passingen zijn enkel vooraf in te plannen via de mail of telefonisch. Wil je graag gebruik maken van deze mogelijkheid? Stuur dan een mail naar info@o4.eu of bel ons op 0315-396900.

Praktische informatie

  • ​Waar: Jaarbeurs Utrecht
  • Wanneer: 15 t/m 18 juni 2022
  • Openingstijden: 9.30 uur tot 16.30 uur
  • Standnummer: 08.A050
  • ToegangGratis na aanmelden

Wij zien jou graag in Utrecht!