O4 viert vernieuwing met winactie (Gesloten)

-De winactie is gesloten-

Hoewel het misschien wat rustig leek de afgelopen maanden, hebben we allesbehalve stil gezeten in Varsseveld. We hebben de tijd genomen om naar de markt en onszelf te kijken en stappen te zetten in onze profilering en uitstraling. We spraken met gebruikers, met samenwerkingspartners, met branchegenoten, met therapeuten… De inzichten hebben we verzameld en toegepast in een fris nieuw design en een klinkende belofte: Fit Forward.

Als op en top Nederlandse ontwerper en fabrikant van manuele rolstoelen gaan we al een tijdje mee: komend jaar bestaan we 20 jaar! Met een gedreven team van vakmensen en een schat aan kennis worden in de fabriek van O4 dagelijks hoogwaardige FLOW rolstoelen op exacte klantspecificatie gefabriceerd. Het meest onderscheidende en geroemde aspect van onze stoelen is het dynamisch zitsysteem. Dit FLOW Seat System heeft een hoge mate van in- en verstelbaarheid, waardoor je je zitpositie zelfs tijdens het rijden kunt aanpassen.

Fit Forward
Dit FLOW dynamisch zitsysteem is uitermate ondersteunend wanneer je, ondanks je beperking, het leven actief wil vormgeven. Werken, winkelen, studeren, de natuur of de stad in: de FLOW van O4 houdt je letterlijk in beweging. Deze dynamiek komt terug in de nieuwe stijl en op de website die binnenkort wordt gelanceerd. De belofte Fit Forward luidt een nieuw tijdperk in voor iedereen die rijdt en werkt met O4. Het nieuwe gezicht past helemaal bij de positie die we met het FLOW-assortiment willen innemen.

Win een FLOW Active!
In de volgende editie van Support Magazine vertellen we meer over de stappen die we als organisatie zetten en waarom we dat doen. Maar het mooiste: we geven een FLOW Active op maat weg! Dit doen we om twee redenen; natuurlijk willen we vieren dat we onze nieuwe identiteit lanceren, maar we hebben voor deze actie gekozen omdat we nog te vaak verhalen horen van mensen die gebaat zouden zijn bij een goede rolstoel maar die vastlopen in onmogelijkheden en bureaucratie. Ben of ken je iemand die dit meemaakt? Dan is deze actie voor jou! Ga naar o4wheelchairs.com/winactie en doe mee!

-De winactie is gesloten-