Colour alert! Voor welke rughoeskleur ga jij?

O4 Wheelchairs heeft twee nieuwe kleuren rughoezen! Welke kleur we uiteindelijk in productie gaan nemen, dat bepaal jij! Via onze Facebookpagina kun je stemmen op jouw favoriet.

Met onze gave rughoezen verander je je rolstoel heel eenvoudig van stijl. De kleuren hardroze en knalblauw passen helemaal bij de fashion- en woontrends van nu. De rughoezen, die je heel makkelijk over de rugleuning van je rolstoel trekt, zijn gemaakt van een speciaal materiaal, geschikt voor de ergo-dynamische rugleuning van een O4-rolstoel.

Andere uitstraling
De covers kunnen worden gebruikt over de rugleuning van elke O4-rolstoel en zijn makkelijk te verwisselen door middel van een stevige klittenbandconstructie . Zo geef je je stoel een totaal andere uitstraling, passend bij een speciale gelegenheid, je outfit of simpelweg je ‘mood’ van die dag.

Stem op jouw favoriet en win!
Welke kleur vind jij het mooist? Ga naar onze Facebookpagina en stem op jouw favoriet! De kleur met de meeste stemmen nemen we in productie. Ook verloten we onder de reacties een rughoes!