Anet gelukkige winnaar van de FLOW

De grote glimlach bewijst het: Anet is blij met haar splinternieuwe O4 FLOW rolstoel op maat! Uit de vele inzendingen werd haar naam getrokken en we zijn blij dat onze stoel heel goed terechtkomt bij Anet.

We vroegen de deelnemers aan de winactie om een aantal vragen in te vullen over hun behoeften en de uitdagingen waarmee ze te maken hebben in hun dagelijkse mobiliteit. Ook Anet deelde haar verhaal. Een situatie die we helaas vaker tegenkomen in ons netwerk.

In beweging blijven
Anet heeft rugproblemen die om extra ondersteuning vragen. Daarnaast heeft ze MS, waardoor haar mobiliteit verslechtert. Om zichzelf te dwingen om in beweging te blijven, stelde ze het gebruik van een rolstoel zo lang mogelijk uit. Maar dit zorgde ervoor dat ze snel vermoeid raakte en met weinig energie de dag door kwam. De oriëntatie op een rolstoel ging dus niet van harte, totdat de winactie van O4 op haar netvlies kwam. “Ik had vanwege mijn rug in combinatie met MS een specifieke vraag, waar ik via de WMO niet uitkwam. Nét toen ik de hoop een beetje verloor, zag ik de winactie voor een FLOW rolstoel!” aldus een enthousiaste Anet.

Het dynamische zitsysteem van FLOW bevalt Anet al direct: “Ik zit nu natuurlijk sinds een half uur in mijn nieuwe rolstoel, maar ik kan nu al wel zeggen dat de zitting en rugleuning enorm comfortabel aanvoelen, een fijne eerste ervaring!”

Niet te geloven
Anet glundert en kijkt uit naar het gebruik van haar nieuwe rolstoel “Ik gebruikte mijn energie tot vandaag vooral om mezelf in beweging te houden, om zo fit mogelijk te blijven. Met behulp van de FLOW rolstoel houdt ik energie over om aan andere dingen te besteden.” Pas nu ze in haar fonkelnieuwe FLOW zit, is het tot haar doorgedrongen. “Ik kon het bijna niet geloven dat ik écht gewonnen heb, mijn eerste rolstoel en meteen zo’n goede! Ik ben er heel erg blij mee!”

We wensen Anet heel veel fijne en fitte kilometers met haar O4 FLOW rolstoel!