‘ActivRelaxHopper is mijn ticket naar de buitenwereld!’

Regelmatig delen wij hier ervaringen van tevreden klanten. Want als onze klanten blij zijn, dan zijn wij dat ook! Dit keer deelt rolstoelgebruiker Manon Eijdems haar verhaal met ons.

‘Tadaaa, mijn ticket naar de buitenwereld! De laatste jaren kwam ik steeds minder buiten de deur. Boodschappen doen? Alleen als ik op het winkelwagentje kon hangen en dan het liefst zo kort mogelijk. De hond uitlaten? Snel snel en als hij te lang stond te snuffelen, raakte ik geïrriteerd. Shoppen met mijn zus? Onmogelijk. Ongeveer een jaar geleden was de laatste keer dat ik met mijn zus heb gewinkeld. Met een leenrolstoel moest dat toch wel lukken? Na drie winkels wilde ik alleen nog maar naar huis om te kunnen liggen.

ActivRelaxHopper: jong en hip
Toch was ik niet meteen enthousiast toen mij een kantelrolstoel werd aangeraden. Ik had meteen het schrikbeeld van een enorm gevaarte met een grote kast eronder. Gelukkig werd ik door enkele mensen gewezen op de ActivRelaxHopper van O4 Wheelchairs. Ik ben heel erg blij dat hij er zo jong en hip uitziet. Maar het allerfijnste is dat ik een deel van mijn vrijheid heb teruggekregen. Omdat ik er E-Fix wielen onder heb, kan ik zelf bepalen waar ik heen ga, en ben ik van niemand afhankelijk om me te duwen. De hond was intens gelukkig dat ik weer mee naar buiten ging. Al wil hij nu op zijn oude dag een uur staan snuffelen, mij maakt dat niks meer uit. Duurt het mij te lang, dan gooi ik mijn rugleuning naar achteren en mijn beensteunen omhoog.

Opluchting
Ook ben ik voor het eerst sinds jaren weer naar een kerstshow in een tuincentrum geweest. Ik denk dat heel veel mensen met OI mijn opluchting begrijpen als je even in de relaxstand kan gaan op het moment dat je familie lang doet over het maken van een keuze in de winkel. Kortom, ik ben O4 Wheelchairs heel erg dankbaar voor het adviseren van de ActivRelaxHopper. Ik hoop dat iedereen die in dezelfde situatie zit als ik, het lukt om zich over de drempel heen te zetten.

Hartelijk dank voor je reactie! We wensen je een mooie toekomst met jouw O4 rolstoel! Wil jij ook je ervaring met een rolstoel van O4 Wheelchairs met ons delen? Mail ons dan je verhaal!