Actief leven met je rolstoel?

Het Flow Seat System van O4 maakt het mogelijk.
Maak kennis met Flow van O4: De verstelbare rolstoel. De dynamiek van de Flow rolstoel laat energie stromen en geeft je lichaam de flow die het nodig heeft voor een actieve dag.

Flow vergroot je bewegingsvrijheid

Wat een rolstoel goed maakt, bepaal jij als gebruiker. Een goede rolstoel helpt je de dag door en zorgt dat jij meer gedaan krijgt en meer energie hebt. Wanneer je een actief leven wilt leiden, moet je voor jezelf en je lichaam kiezen. Hierbij kan je rolstoel een belangrijke rol spelen. Een statische zithouding leidt vaak tot blessures. Denk aan gewrichten, zenuwbanen en organen; ze worden tijdens het zitten in een positie geduwd die tot uiteenlopende klachten kan leiden. De Flow van O4 is de enige actieve rolstoel die jou én je zitpositie in beweging houdt. Zo kun je de dag beter volhouden met meer energie.

Dé verstelbare rolstoel

De stoelen van O4 zijn zó ontworpen dat je je zitpositie op ieder moment kunt verstellen, zelfs tijdens het rijden. Dynamisch zitten noemen we dat. Het unieke Flow Seat System zorgt er mede voor dat je als gebruiker de ideale balans vindt tussen wendbaarheid en stabiliteit. Door de dynamiek van de verstelbare Flow rolstoel krijgt je lichaam de juiste energie die het nodig heeft voor een actieve dag.

Uitproberen welke Flow het beste bij jou past? Kom proefzitten!

Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een rolstoel een belangrijke beslissing is. Je wilt immers weten hoe de rolstoel rijdt en hoe je erin zit voordat je tot aankoop overgaat. Daarom nodigen wij je graag uit om onze rolstoelen vrijblijvend uit te proberen in ons O4 Experience Center in Varsseveld. We hebben diverse demo-rolstoelen voor je klaarstaan die je kunt lenen om uitvoerig te testen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.