Speciale maatwerkstoelen voor speciale mensen én toepassingen

Elk lichaam is uniek, elk type mobiliteitsbeperking vraagt om specifieke oplossingen. Met ons Flow-assortiment en het unieke Flow Seat System kunnen we voor heel veel wensen een oplossing bieden. Maar wanneer het bijzonder wordt, laten we ons graag uitdagen. Omdat we de volledige engineering en productie in eigen fabriek realiseren, zijn we niet voor één gat te vangen bij O4. Wat wil je kunnen?

In ons 20-jarig bestaan hebben we al heel veel mensen mobiel mogen maken. Ook de ‘lastigere’ gevallen waar de meeste andere rolstoelleveranciers geen oplossing konden of wilden bieden, pakten we aan. Denk aan mensen met extreem overgewicht, hele lange of juist hele korte mensen, maar ook specials zoals een rolstoel die geschikt is gemaakt voor postbezorging.

Op aanvraag ontwikkelen en bouwen we een aangepaste versie, waarbij we het ingenieuze FLOW concept als basis gebruiken. Onze ontwerpers en makers creëren met aandacht en precisie de beste oplossing.

Help jezelf én je werkgever

Natuurlijk zijn er verschillende financieringsmogelijkheden om je nieuwe rolstoel te bekostigen. Maar in het geval van een speciale rolstoel waarmee jij je werk (weer) kunt uitvoeren, is het ook heel goed mogelijk dat UWV of een directe werkgever (een deel van) de investering wil dragen. Dat is een win-winsituatie, want daarmee ben jij én je werkgever vooruit geholpen.

Onze modellen